MODÃœLER SAÄžLIK SÄ°GORTASI

MODÜLER SaÄŸlık Sigortası

 

Allianz’la güç yanınızda!

Modüler SaÄŸlık Sigortası

Allianz, 70’ten fazla ülkedeki geniÅŸ deneyimi, Türkiye’deki 25 yılı aÅŸkın birikimiyle her koÅŸulda, her zaman yanınızda…

Seçim özgürlüÄŸü saÄŸlayan, bütçenize uygun alternatifler sunan Modüler SaÄŸlık Sigortası, Allianz tarafından geliÅŸtirildi.

Bu sistemde her ÅŸey size özel. Tek yapmanız gereken hayalinizdeki saÄŸlık sigortası ürününü tarif etmek!

Farklı ihtiyaçlar doÄŸrultusunda seçim özgürlügü saÄŸlayan Allianz Modüler SaÄŸlık Sigortası ile sayısız seçenekten size ve bütçenize uygun olanları seçin, kendinize özel saÄŸlık sigortasını oluÅŸturun. Bu ürün ile;

   - Seçim özgürlüÄŸünüzü kullanarak, tercih ettiÄŸiniz modülleri belirleyebilirsiniz,
  
   - Modüller içerisinde sunulan farklı limit, ödeme yüzdeleri ve muafiyet alternatifleri üzerinden seçim yaparak, ürününüzü bütçenize uygun hale getirebilirsiniz,
  
   - Hizmet almak istediÄŸiniz AnlaÅŸmalı SaÄŸlık Kurumlarını sunulan farklı Network seçenekleri üzerinden özgürce seçebilirsiniz.


A. Modül Seçenekleri

Modüler sistem ile sunulan seçimlik detaylar ve farklı limit, muafiyet limiti ve ödeme yüzdesi alternatifleri ile ürününüzü bütçe ve ihtiyaçlarınıza göre kendiniz ÅŸekillendirebilirsiniz.


Bu sistemde her ÅŸey size özel !

Standart paketlerde yer alan ihtiyaç dışı hizmetler nedeni ile yükselen maliyetler yerine; beklentilerinize göre hem esnek, hem de her bütçeye uygun ekonomik çözümler sunan Allianz Modüler SaÄŸlık Sigortası ile ürününüzü kendinize özel hale getirebilirsiniz.

Kendi Ürününüzü Kendiniz Yapın !

a. Tercih ettiÄŸiniz modülleri belirleyin!

b. Hizmet almak istediÄŸiniz AnlaÅŸmalı Kurum Ağı'nı seçin

c. Modüller içinde sunulan Limit , Ödeme Yüzdesi, Katılım Payı ve Muafiyet tercihlerinizi ihtiyaçlarınıza göre ÅŸekillendirin..

  • Yatarak Tedavi Modülü

  • Ayakta Tedavi Modülü

  • DoÄŸum Modülü

  • DiÅŸ ve Gözlük Modülü

  • Ek Hizmetler Modülü

  • Muafiyet

  • Ödeme Yüzdesi

  • Tanıtım Kılavuzu

Yatarak Tedavi Modülü

  • Ameliyatlar
  • Ameliyatsız yatışlar
  • Kemoterapi, Radyoterapi, Diyaliz Tedavi ile Tetkikleri
  • Küçük Cerrahiler ve Tıbbi Gözlem
  • Genel SaÄŸlık Kontrolü, Mamografi ve PSA
  • Ambulans Hizmeti

B. Network Seçenekleri

Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre; saÄŸlık hizmeti almak istediÄŸiniz kurumları kendiniz belirleyebilir, böylece bütçenize uygun saÄŸlık kurumlarını seçebilirsiniz!

Mavi Network : 

Amerikan Hastanesi Grubu, Acıbadem SaÄŸlık Grubu, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi, Grup Florence Nightingale, Memorial SaÄŸlık Grubu ve Anadolu SaÄŸlık Merkezi dışındaki tüm AnlaÅŸmalı SaÄŸlık Kurumlarını kapsar.

 

YeÅŸil Network :

Mavi Network'e ek olarak; Grup Florence Nightingale, Memorial Sağlık Grubu Hastaneleri ve Anadolu Sağlık Merkezi'ni kapsar.

Sarı Network :

YeÅŸil Network'e ek olarak; Acıbadem SaÄŸlık Grubunu ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanelerini kapsar.

Beyaz Network :

Sarı Network'e ek olarak; Amerikan Hastanelerini kapsar.

Sıkça Sorulan Sorular

Kimler Allianz Modüler SaÄŸlık Sigortası sahibi olabilir?

Allianz Modüler SaÄŸlık Sigortası’nı nasıl kendime uygun hale getirebilirim?

DoÄŸum ve Hamilelik giderleri Allianz Modüler SaÄŸlık Sigortası kapsamında karşılanır mı?

DoÄŸum Modülü için bekleme süresi uygulanacak mıdır?

DoÄŸum Modülü kapsamında yenidoÄŸan bebeklere ait giderler de karşılanıyor mu?

Allianz Bebeği uygulamasının detayı nedir?

Ürünle sunulan Ek Hizmetler Modülü altında hangi hizmetleri seçebilirim?

Modüler SaÄŸlık Sigortası Poliçemi yurtdışında da kullanabilir miyim?

Allianz Modüler SaÄŸlık Sigortası’nın geçerlilik süresi nedir?

Sigorta süresi içinde eÅŸimi ve çocuklarımı da poliçeme dahil ettirebilir miyim?

Sahip olduÄŸum saÄŸlık sigortası poliçemin ÅŸartlarını deÄŸiÅŸtirebilir miyim?

Ömür Boyu Yenileme Güvencesi nedir; nasıl hak kazanabilirim?

BaÅŸka bir sigorta ÅŸirketindeki bireysel saÄŸlık poliçemi Allianz Sigorta’ya nasıl geçirebilirim?

Allianz Modüler SaÄŸlık Sigortası ile indirim hakkı saÄŸlanıyor mu?

Poliçe kapsamına teminat eklemek / çıkartmak ÅŸansım var mı?

Acil durumlarda ambulans hizmetinden nasıl yararlanabilirim?

Aile HekimliÄŸi ve Genel SaÄŸlık Kontrolü Teminatı’ndan nasıl yararlanabilirim?

Kontrol Mamografi ve PSA tarama hizmetlerinden nasıl yararlanabilirim?

Sağlık Tarama (Check-Up) Hizmetinden hangi şartlarda faydalanabilirim?

Poliçemde tercih etmiÅŸ olduÄŸum Allianz Sigorta A.Åž. anlaÅŸma harici saÄŸlık kurumlarında gerçekleÅŸen tedavilerim için saÄŸlık giderlerimi kendim ödedim. Faturamı nasıl tahsil edebilirim?

Poliçemde tercih etmiÅŸ olduÄŸum Allianz Sigorta A.Åž. anlaÅŸma harici saÄŸlık kurumlarında gerçekleÅŸen tedavilerim için tazminat talebinde bulunurken hangi evrakları iletmem gerekir?

Tazminat talep formuna nasıl ulaşabilirim?

Genel Åžartlar

Sağlık Sigortası
Ferdi Kaza
Hayat Sigortaları

Özel Åžartlar

Modüler SaÄŸlık Sigortası için tıklayınız
Hayat

Ürün Bilgilendirme Formu

 

BaÅŸvuru Formu

 

 

 

Allianz size ve ailenize geniş kapsamlı bir sağlık sigortası sunuyor.

 

Allianz ile limitsiz güvence!
Sağlığınızın bedeli var mı?
“Dünyanın 1001 türlü hali var” diyorsanız Limitsiz SaÄŸlık Sigortası ile saÄŸlık giderlerinizi bugünden güvenceye alın. Sevdikleriniz ve sizin için…

 

Limitsiz SaÄŸlık Sigortası’ndan yararlanırken…
Yatarak tedavi giderleriniz için Allianz, geniÅŸ AnlaÅŸmalı SaÄŸlık Kurum ağıyla hizmetinizde…

 

Allianz, AnlaÅŸmalı SaÄŸlık Kurumları’mızdaki saÄŸlık harcamalarınızı takip eder, sizin adınıza herhangi bir limit olmadan ve %100 oranında öder.
Kamuya ait devlet ve üniversite hastanelerinde veya acil durumlarda diÄŸer saÄŸlık kurumlarında oluÅŸabilecek saÄŸlık giderlerinizin tamamı da Allianz güvencesindedir.

 

Üstelik Yatarak Tedavi ana teminatı kapsamında bulunan Ameliyat, Ortalama Günlük, YoÄŸun Bakım, Evde Bakım ve Tedavi teminatları yanında yatarak tedavi gerektirmeyebilen Kemoterapi – Radyoterapi – Dializ, Küçük Cerrahi, Operasyon sonrası Fizik Tedavi teminatlarıyla ve ayakta tedavi olarak yapılıp yapılmadığına bakılmaksızın Kemoterapi – Radyoterapi – Dializ Tetkik, Yurtdışı Operasyon Sonrası Fizik Tedavi, Tıbbi Malzeme, Yapay Uzuv teminatları olarak ek limitlerle.

 

Ayrıca, tedavinizi gerçekleÅŸtiren özel doktorunuzsa AnlaÅŸma Harici SaÄŸlık Kurumları’ndan birinde veya yurtdışında tedavi olmayı tercih ettiyseniz, harcama bedeliniz poliçede belirtilen koÅŸullar dahilinde ve Allianz güvencesiyle karşılanır.

 

Hamilelik ve DoÄŸum Teminatını tercih etmeniz durumunda, anlaÅŸmalı olduÄŸumuz ülkemizin seçkin saÄŸlık kurumlarında, bu teminata limitsiz olarak sahip olabilirsiniz.

 

Ayakta tedavi giderleriniz Allianz ile rahat rahat
Muayene, Röntgen, Laboratuvar, Ä°laç, Fizik Tedavi, Ä°leri Tanı Yöntemleri gibi alt teminatlar ve Çocukluk Çağı Aşı harcamalarıyla…
AnlaÅŸmalı SaÄŸlık Kurumları’nda, kamuya ait devlet ve üniversite hastanelerinde oluÅŸan saÄŸlık giderlerinizin %80′i, diÄŸer saÄŸlık kurumlarındaki harcamalarınızınsa poliçede belirtilen koÅŸullar dahilinde Allianz tarafından karşılanır.

 

Ayrıca yüksek limitli Ferdi Kaza Teminatı ile kazaen vefat veya kazaen daimi maluliyet durumlarında da Allianz ailenizin yanında.

 

Tüm bunlara ek olarak yurtdışı tedavileriniz için ilave teminat olanağına sahip olabilirsiniz.

 

Hizmetlerimizle içiniz artık daha rahat…
Üstelik hasarsızlık indirimleriniz etkilenmeden…

 

Acil Yardım Hizmeti
Allianz, hayati tehlike gösteren acil durumlarda “MüÅŸteri Çözüm Hattı” ile hizmetinizde. Karayoluyla ulaşımın mümkün olmadığı durumlarda, hava ambulansı Asistans hizmetiyle de 365 gün ve 24 saat yanınızda…

 

Aile Hekimi Hizmeti
Allianz sizlere çaÄŸdaÅŸ bir hizmet olan Aile Hekimleri’mizin ilk ziyaretiyle “HoÅŸ geldiniz” der. Tüm aile bireylerine kapsamlı saÄŸlık hizmeti verebilecek düzeyde eÄŸitimli tıp uzmanları olan Aile Hekimleri’mizden poliçe ÅŸartları dahilinde doktorunuz olarak da faydalanabilirsiniz.

 

Sağlık Tarama (Check-up) Hizmeti
AnlaÅŸmalı check-up merkezlerimizde, çeÅŸitli panel seçenekleriyle yılda bir defa yaptırabileceÄŸiniz SaÄŸlık Tarama Hizmeti ile daha güvendesiniz.

 

Kontrol Mamografi ve PSA (Prostat Spesific Antijen) Tarama Hizmeti
40 yaÅŸ ve üzeri bayanlar için mamografi, baylar için PSA tarama hizmetleri sayesinde Allianz sigortalıları “KeÅŸke Demeden Önce” erken tanıyla kötü sürprizlere meydan okuyor.

 

Allianz bebeklerine, ömür boyu yenileme güvencesi hediyemiz
Allianz poliçesiyle hayata merhaba diyen bebeklerimize, anne ve babalarından önce Ömür Boyu Yenileme güvencesi imkânı sunarak “Ailemize hoÅŸ geldin” diyoruz.

 

Vergi avantajıyla daha da ekonomik
Ücretli veya beyana tabi vergi mükellefiyseniz Gelir Vergisi Kanunu gereÄŸince ödediÄŸiniz primleri vergi matrahınızdan indirerek daha ilk günden kazançlısınız.

 

Yenilemede kesintisiz hizmet
Allianz, ilk poliçe dönemi sonu deÄŸerlendirmesine baÄŸlı olarak 3 yıl daha “Otomatik Yenileme Güvencesi”, 4. yılın sonundaki deÄŸerlendirmeyle de “Ömür Boyu Yenileme Güvencesi”ile kesintisiz hizmet sunmayı taahhüt ediyor.

 

Üstelik yaÅŸ sınırı ve hasar prim oranına baÄŸlı olmaksızın…

 

Diğer sağlık ve sağlık dışı giderlerinizde
Allianz indirim avantajları…
Teminatlarınızın olmadığı durumlarda bile birçok Allianz AnlaÅŸmalı SaÄŸlık Kurumu’nda özel Allianz fiyatları üzerinden hizmet alabilirsiniz.

 

Spor merkezlerinden güzellik merkezlerine, optik maÄŸazalarından diÅŸ kliniklerine kadar birçok kurumun yer aldığı indirimli kurumlarımız özel yaÅŸamınızı renklendirecek, Allianz sigortalısı olmanın farkını size ve ailenize yaÅŸatacak.
İndirimlerle daha ekonomik prim avantajları
Tüm planların yenilemelerinde, saÄŸlık priminin %50′sine kadar harcama oluÅŸsa bile %45′e varan hasarsızlık indirimleri. Ek olarak aile poliçelerine uygulanan %10′a varan indirimlerle ve tercih edilen anlaÅŸmalı kurum ağına göre %20′ye varan indirim avantajlarıyla…

 

Ayrıca daha birçok sürpriz kampanya ve indirimlerle Allianz güvencesi yanınızda.

 

Gelecekteki saÄŸlık harcamalarınız için endiÅŸelenmek istemiyorsanız ve yaşınız 0-64 arasındaysaYılmaz Sigorta’ya ulaÅŸarak seçenekleri dikkatlice inceleyebilir, gelecek güvencenizi belirlerken tüm sorularınızın yanıtlarını alabilirsiniz.

 

Yarınlarınız için, sevdikleriniz ve sizin için…

 

Yukarıda yer alan tüm bilgiler, kullanıcıya bilgi vermek amacıyla yayınlanmış olup, poliçede yer alan teminat kapsamına iliÅŸkin detaylı bilgi için poliçenize ait genel ve özel ÅŸartlara bakınız.

 

 

Optimum Sağlık Sigortası

 

Allianz’la güç yanınızda!
Allianz, 70′den fazla ülkedeki geniÅŸ deneyimi, Türkiye’deki 20 yılı aÅŸkın birikimiyle her zaman yanınızda. Allianz’dan saÄŸlığınızı güvence altına alan bir paket: Optimum SaÄŸlık Sigortası.

 

 

 

Åžimdi Optimum SaÄŸlık Sigortası ile güvendesiniz…

 

Allianz ile Optimum Güvence!
Sağlığınızın bedeli var mı?
“Dünyanın 1001 türlü hali var” diyorsanız, Optimum SaÄŸlık Sigortası ile saÄŸlık giderlerinizi bugünden güvenceye alın.
Sevdikleriniz ve sizin için…

 

Optimum SaÄŸlık Sigortası’ndan Yararlanırken…
Yatarak Tedavi Giderleri’niz için Allianz, geniÅŸ AnlaÅŸmalı SaÄŸlık Kurum ağıyla hizmetinizde…

 

Allianz, AnlaÅŸmalı SaÄŸlık Kurumları’mızdaki saÄŸlık harcamalarınızı takip eder, sizin adınıza herhangi bir limit olmadan, %100 oranında öder.

 

Kamuya ait devlet ve üniversite hastanelerinde oluÅŸabilecek saÄŸlık giderlerinizin tamamı da Allianz güvencesindedir.

 

Üstelik Yatarak Tedavi ana teminatı kapsamında bulunan Ameliyat, Ortalama Günlük, YoÄŸun Bakım, Evde Bakım ve Tedavi teminatları yanında, yatarak tedavi gerektirmeyebilen Kemoterapi – Radyoterapi – Dializ, Küçük Cerrahi, Operasyon Sonrası Fizik Tedavi teminatlarıyla ve ayakta tedavi olarak yapılıp yapılmadığına bakılmaksızın Kemoterapi – Radyoterapi – Dializ Tetkik, Yurtdışı Operasyon Sonrası Fizik Tedavi, Tıbbi Malzeme, Yapay Uzuv teminatları ek limitlerle.

 

Ayrıca tedavinizi gerçekleÅŸtiren özel doktorunuzsa veya AnlaÅŸma Harici SaÄŸlık Kurumları’ndan birinde tedavi olmayı tercih ettiyseniz, harcama bedeliniz poliçede belirtilen koÅŸullar dahilinde ve Allianz güvencesiyle karşılanır.

 

Hamilelik ve DoÄŸum Teminatı’nı tercih etmeniz durumunda, anlaÅŸmalı olduÄŸumuz ülkemizin seçkin saÄŸlık kurumlarında, bu teminata limitsiz olarak sahip olabilirsiniz.

 

Ayakta Tedavi Giderleri’niz Allianz ile Daha Rahat…

 

Muayene, Röntgen, Laboratuvar, Ä°laç, Fizik Tedavi, Ä°leri Tanı Yöntemleri gibi alt teminatlar ve Çocukluk Çağı Aşı harcamalarıyla…

 

AnlaÅŸmalı SaÄŸlık Kurumları’nda, kamuya ait devlet ve üniversite hastanelerinde oluÅŸan saÄŸlık giderlerinizin %80′i, diÄŸer saÄŸlık kurumlarındaki harcamalarınız ise poliçede belirtilen koÅŸullar dahilinde Allianz tarafından karşılanır.

 

Ayrıca Ferdi Kaza Teminatı ile kazaen vefat veya kazaen daimi maluliyet durumlarında da Allianz ailenizin yanında.

 

Hizmetlerimizle Ä°çiniz Artık Daha Rahat…
Üstelik Hasarsızlık Ä°ndirimleriniz Etkilenmeden…

 

Acil Yardım Hizmeti
Allianz, hayati tehlike gösteren acil durumlarda “Allianz Çözüm Hattı” ile hizmetinizde. Karayoluyla ulaşımın mümkün olmadığı durumlarda, hava ambulansı Asistans hizmetiyle de 365 gün ve 24 saat yanınızda…

 

Aile Hekimi Hizmeti
Allianz sizlere çaÄŸdaÅŸ bir hizmet olan Aile Hekimlerimiz’in ilk ziyaretiyle “HoÅŸ geldiniz” der. Tüm aile bireylerine kapsamlı saÄŸlık hizmeti verebilecek düzeyde eÄŸitim almış tıp uzmanları olan Aile Hekimlerimiz’den poliçe ÅŸartları dahilinde doktorunuz olarak da faydalanabilirsiniz.

 

Kontrol Mamografi ve PSA (Prostat Spesific Antijen) Tarama Hizmeti
40 yaÅŸ ve üzeri bayanlar için Mamografi; baylar için PSA Tarama hizmetleri sayesinde Allianz sigortalıları “KeÅŸke Demeden Önce” erken tanıyla kötü sürprizlere meydan okuyor.

 

Allianz Bebeklerine, Ömür Boyu Yenileme Güvencesi Hediyemiz…

 

Allianz poliçesiyle hayata merhaba diyen bebeklerimize, anne ve babalarından önce Ömür Boyu Yenileme güvencesi olanağı sunarak “Ailemize hoÅŸ geldin” diyoruz.

 

Vergi Avantajıyla Daha da Ekonomik…

 

Ücretli veya beyana baÄŸlı vergi mükellefiyseniz, Gelir Vergisi Kanunu gereÄŸince ödediÄŸiniz primleri vergi matrahınızdan indirerek daha ilk günden kazançlısınız.

 

Yenilemede Kesintisiz Hizmet…

 

Allianz, ilk poliçe dönemi sonu deÄŸerlendirmesine baÄŸlı olarak 3 yıl daha “Otomatik Yenileme Güvencesi”, 4. yılın sonundaki deÄŸerlendirmeyle de “Ömür Boyu Yenileme Güvencesi” ile kesintisiz hizmet sunmayı taahhüt ediyor.

 

Üstelik yaÅŸ sınırı ve hasar prim oranına baÄŸlı olmaksızın…

 

Diğer Sağlık ve Sağlık Dışı
Giderlerinizde Allianz Ä°ndirim Avantajları…

 

Teminatlarınızın olmadığı durumlarda bile birçok Allianz AnlaÅŸmalı SaÄŸlık Kurumunda özel Allianz fiyatları üzerinden hizmet alabilirsiniz.

 

Spor merkezlerinden güzellik merkezlerine, optik maÄŸazalarından diÅŸ kliniklerine kadar birçok kurumun yer aldığı indirimli kurumlarımız, özel yaÅŸamınızı renklendirerek Allianz sigortalısı olmanın farkını size ve ailenize yaÅŸatacak.

 

Ä°ndirimlerle Daha Ekonomik Prim Avantajları…

 

Tüm planların yenilemelerinde, saÄŸlık priminin %50′sine kadar harcama oluÅŸsa bile %45′e varan hasarsızlık indirimleri, aile poliçelerine uygulanan %10′a varan indirimler ve tercih edilen anlaÅŸmalı kurum ağına göre %20′ye varan indirim avantajlarıyla…

 

Ayrıca daha nice sürpriz kampanya ve indirimlerle Allianz güvencesi yanınızda…

 

Gelecekteki saÄŸlık harcamalarınız için endiÅŸelenmek istemiyorsanız ve yaşınız 0-64 arasındaysa Yılmaz Sigorta’ya ulaÅŸarak seçenekleri dikkatlice inceleyebilir, gelecek güvencenizi belirlerken tüm sorularınızın yanıtlarını alabilirsiniz.

 

Yarınlarınız için, sevdikleriniz ve sizin için…

 

Yukarıda yer alan tüm bilgiler, kullanıcıya bilgi vermek amacıyla yayınlanmış olup, poliçede yer alan teminat kapsamına iliÅŸkin detaylı bilgi için poliçenize ait genel ve özel ÅŸartlara bakınız.

 

 

Vitamin Sağlık Sigortası

 

 

 

Allianz’la güç yanınızda!
Allianz, 70′den fazla ülkedeki geniÅŸ deneyimi, Türkiye’deki 20 yılı aÅŸkın birikimiyle her koÅŸulda, her zaman yanınızda. Ä°ÅŸte size hem geniÅŸ kapsamlı hem de ekonomik bir saÄŸlık sigortası: Vitamin.

 

Allianz, hem geniş kapsamlı hem de ekonomik bir sağlık sigortası sunuyor.

 

Allianz ile Avantajlı Güvence!
Sağlığınızın bedeli var mı?

 

“Dünyanın 1001 türlü hali var” diyorsanız, Vitamin SaÄŸlık Sigortası ile saÄŸlık giderlerinizi bugünden güvenceye alın. Sevdikleriniz ve sizin için…

 

Vitamin SaÄŸlık Sigortası’ndan Yararlanırken…
Yatarak Tedavi Giderleri’niz için Allianz, geniÅŸ AnlaÅŸmalı SaÄŸlık Kurum ağıyla hizmetinizde…

 

Allianz AnlaÅŸmalı SaÄŸlık Kurumları’mızdaki saÄŸlık harcamalarınızı sizin adınıza, herhangi bir limit olmadan % 100 oranında öder.

 

Kamuya ait devlet ve üniversite hastanelerinde oluÅŸabilecek saÄŸlık giderlerinizin tamamı da Allianz güvencesindedir.

 

Üstelik Yatarak Tedavi ana teminatı kapsamında bulunan Ameliyat, Ortalama Günlük, YoÄŸun Bakım, Evde Bakım ve Tedavi teminatları yanında, yatarak tedavi gerektirmeyebilen Kemoterapi – Radyoterapi – Diyaliz, Küçük Cerrahi, Operasyon Sonrası Fizik Tedavi teminatlarıyla ve ayakta tedavi olarak yapılıp yapılmadığına bakılmaksızın Kemoterapi – Radyoterapi – Diyaliz Tetkik, Tıbbi Malzeme, Yapay Uzuv teminatları ek limitlerle.

 

Ayrıca tedavinizi gerçekleÅŸtiren özel doktorunuzsa veya AnlaÅŸma Harici SaÄŸlık Kurumları’ndan birinde tedavi olmayı tercih ettiyseniz, harcama bedeliniz poliçede belirtilen koÅŸullar dahilinde ve Allianz güvencesiyle karşılanır.

 

Ayakta Tedavi Giderleri’niz Allianz ile daha rahat…
Muayene, Röntgen, Laboratuvar, Ä°laç, Fizik Tedavi, Ä°leri Tanı Yöntemleri gibi alt teminatlar ve Çocukluk Çağı Aşı harcamalarıyla…
Tüm saÄŸlık kurumlarında oluÅŸan saÄŸlık giderlerinizin % 80′i ve AnlaÅŸmalı Uzman Hekim muayene ücretlerinin % 100′ü Allianz tarafından karşılanır.
Ayrıca, Ferdi Kaza Teminatı ile kazaen vefat veya kazaen daimi maluliyet durumlarında da Allianz ailenizin yanında.

 

Hizmetlerimizle Ä°çiniz Artık Daha Rahat…
Üstelik Hasarsızlık Ä°ndirimleriniz Etkilenmeden…

 

Acil Yardım Hizmeti
Allianz, hayati tehlike gösteren acil durumlarda “MüÅŸteri Çözüm Hattı” ile hizmetinizde. Karayoluyla ulaşımın mümkün olmadığı durumlarda, hava ambulansı Asistans hizmetiyle de 365 gün ve 24 saat yanınızda…

 

Aile Hekimi Hizmeti
Allianz sizlere çaÄŸdaÅŸ bir hizmet olan Aile Hekimlerimiz’in ilk ziyaretiyle “HoÅŸ geldiniz” der.

 

Tüm aile bireylerine kapsamlı saÄŸlık hizmeti verebilecek düzeyde eÄŸitim almış tıp uzmanları olan Aile Hekimlerimiz’den poliçe ÅŸartları dahilinde doktorunuz olarak da faydalanabilirsiniz.

 

Kontrol Mamografi ve PSA
(Prostat Spesific Antijen) Tarama Hizmeti
40 yaÅŸ ve üzeri bayanlar için Mamografi; baylar için PSA Tarama hizmetleri sayesinde Allianz sigortalıları “KeÅŸke Demeden Önce” erken tanıyla kötü sürprizlere meydan okuyor.

 

Vergi Avantajıyla Daha da Ekonomik…
Ücretli veya beyana baÄŸlı vergi mükellefiyseniz, Gelir Vergisi Kanunu gereÄŸince ödediÄŸiniz primleri vergi matrahınızdan indirerek daha ilk günden kazançlısınız.
Yenilemede Kesintisiz Hizmet…

 

Allianz, ilk poliçe dönemi sonu deÄŸerlendirmesine baÄŸlı olarak 3 yıl daha “Otomatik Yenileme Güvencesi”, 4. yılın sonundaki deÄŸerlendirmeyle de “Ömür Boyu Yenileme Güvencesi” ile kesintisiz hizmet sunmayı taahhüt ediyor.

 

Üstelik yaÅŸ sınırı ve hasar prim oranına baÄŸlı olmaksızın…

 

Diğer Sağlık ve Sağlık Dışı Giderlerinizde
Allianz Ä°ndirim Avantajları…

 

Teminatlarınızın olmadığı durumlarda dahi birçok Allianz AnlaÅŸmalı SaÄŸlık Kurumunda özel Allianz fiyatları üzerinden hizmet alabilirsiniz.

 

Spor merkezlerinden güzellik merkezlerine, optik maÄŸazalarından diÅŸ kliniklerine kadar birçok kurumun yer aldığı indirimli kurumlarımız, özel yaÅŸamınızı renklendirerek Allianz sigortalısı olmanın farkını size ve ailenize yaÅŸatacak.

 

Ä°ndirimlerle Daha Ekonomik Prim Avantajları…
Tüm planların yenilemelerinde, saÄŸlık priminin % 50′sine kadar harcama oluÅŸsa bile % 45′e varan hasarsızlık indirimleri, aile poliçelerine uygulanan % 10′a varan indirimler ve tercih edilen anlaÅŸmalı kurum ağına göre % 20′ye varan indirim avantajlarıyla…
Ayrıca daha nice sürpriz kampanya ve indirimlerle Allianz güvencesi yanınızda…

 

Yarınlarınız için, sevdikleriniz ve sizin için…

 

Yukarıda yer alan tüm bilgiler, kullanıcıya bilgi vermek amacıyla yayınlanmış olup, poliçede yer alan teminat kapsamına iliÅŸkin detaylı bilgi için poliçenize ait genel ve özel ÅŸartlara ba&

Web Tasarım Ankara, Web Tasarımı Ankara
kepenk tamiri ray dolap ankara mutfak dolabı ankara banyo dolabı ankara vestiyer ankara duvar ünitesi ankara gardrop ankara tv ünitesi ankara vestiyer duvar ünitesi tv ünitesi gardrop mobilya mobilya ankara bamya çorbası etli ekmek mevlana pide bıçak arası konya tandır kuzu tandır fotokopi makinası fotokopi web tasarımı ankara turizm web sitesi kars turları ankara çıkışlı turlar doğum fotoğrafçısı Solar Panel aluminium Solar Pv Aluminium Solar Aluminium Solar Aluminium Frame Solar Frame Dizel Partikül Filtresi Temizliği